Olt. Două minore din Corabia, căutate de polițiști

 Două minore de 13 ani, respectiv 14 ani, care au plecat dintr-un centru de plasament din orașul Corabia și nu au mai revenit până în prezent, sunt cătate de polițiști.

Aceștia au fost sesizați de către personalul unui centru de tip familial din orașul Corabia despre faptul că la data de 27 mai 2021, în jurul orei 8.00, minora STAN MARINA- ORTENSIA ar fi plecat către școală împreună cu minora BONCULESCU BELLA, însă cele două nu au mai ajuns la ore. Ambele minorele sunt beneficiare ale centrului de tip familial.

 STAN MARINA- ORTENSIA prezintă următoarele semnalmente: înălțime 1,50 m- 1,60 m, păr lung negru, ochi căprui, fața ovală. La data plecării purta o bluză neagră și pantaloni roșii.

 BONCULESCU BELLA, în vârstă de 13 ani, poate fi recunoscută după următoarele semnalmente: aproximativ 1,50 m înălțime, păr blond lung, ochi albaștri, iar pe piciorul stâng,  deasupra gleznei, prezintă un tatuaj cu inscripția ” MARIUS”. La momentul plecării, minora purta bluză neagră și blugi albaștri.

 Cei care pot furniza date cu privire la persoanele dispărute sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.

Populare

Recomandări

Mehedinți. Un jandarm participă la ”Internațional Stars Tournament”

Un jandarm mehedințean participă la competiția sportivă ,,Internațional Stars...

DOLJ. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 03.10 – 09.10.2022.

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

Coreea de Nord a lansat o rachetă balistică

Coreea de Nord a lansat duminică o rachetă balistică...

Târgujienii vor finanțare pentru un centru de colectare prin aport voluntar

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a anunțat faptul...