joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova. Primăria își mută sediul la Centrul Multifuncțional

Începând cu data de 7 iunie 2021, Primăria Municipiului Craiova își va muta activitatea, temporar, la Centrul Multifuncțional, situat pe strada Târgului nr. 26, pe durata lucrărilor de reabilitare a sediului de pe strada A.I. Cuza, format din cele două corpuri – fosta Bancă a Comerțului și clădirea Palace.

Procesul de mutare se va desfășura pe perioada a 3 zile, perioadă în care Registratura instituției va funcționa la Centrul Multifuncțional situat pe strada Târgului nr. 26 și va avea următorul program: miercuri 2 iunie, joi 3 iunie și vineri 4 iunie, între orele 12:00 și 14:00.

În acest context, primăria face apel la toți cetățenii ce doresc să depună sau să ridice documente în această perioadă de tranziție să aleagă variantele online de comunicare cu instituția sau să amâne, pe cât este posibil, aceste operațiuni după data de 7 iunie 2021.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Serviciul web pentru depunerea on-line a documentelor este disponibil pe site-ul primăriei – www.primariacraiova.ro, la secțiunea e-Servicii și permite adresarea online de sesizări, propuneri, reclamații către primărie: https://servicii.ghiseulonline.ro/dm…/forms.nsf…. Totodată, serviciul permite înregistrarea de cereri și adăugarea de documente justificative pentru eliberarea de acte administrative (acorduri, autorizații, adeverințe ș.a.).

De asemenea, în perioada 2-4 iunie 2021, cetățenii sunt rugați să amâne depunerea de solicitări pentru eliberare acte în regim de urgență, având în vedere procesul complex de mutare a infrastructurii instituției. Ne cerem scuze tuturor craiovenilor pentru disconfortul creat și îi asigurăm că depunem toate eforturile astfel încât să nu fie afectați de procesul de mutare al sediului Primăriei Craiova.

Începând cu data de 7 iunie 2021, programul de relații cu publicul al compartimentelor funcționale va fi cel normal.

Politica