vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Adi Mutu a semnat cu FCU Craiova

Adi Mutu este noul antrenor al celor de la FCU Craiova. Adrian Mititelu a reușit să îl convingă pe antrenor să semneze, după o săptămână de negocieri intense.

Oltenii doar ce au promovat în prima Ligă și nu vor să se zbată în subsolul clasamentului, în sezonul următor. Trupa din Bănie vrea performanță cât mai repede posibil, iar „Briliantul” are misiunea de a-i duce pe craioveni în play-off.

Pentru acest lucru, Mutu va avea nevoie de întăriri, mai ales după ce FCU Craiova s-a despărțit aproape de o întreagă echipă la finalul acestei ediții de campionat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Știu imnul Craiovei. Tata a fost și este fan al Craiovei. Am crescut de la trei ani cu reviste cu Balaci, Ștefănescu, cu toți. Sunt obișnuit să aud în casă despre Universitatea Craiova. Așa cum am răspuns și ieri, sunt negocieri și cu Universitatea Craiova (n.r – U Craiova 1948), dar și cu alte echipe. Momentan nu am luat nicio decizie. Ceea ce pot să spun e că e o echipă interesantă, știu ce atmosferă e acolo, știu ce rivalitate va fi între cele două Craiove. Mai mult nu vă pot spune la această oră, pentru că nu e fair-play. Sunt negocieri în curs, o să aflați atunci când va fi ceva”, a transmis Adrian Mutu, în cadrul unei conferințe de presă susținută pe 26 mai.

Sursa foto: facebook – Fotbal Club Universitatea 1948

Politica