vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

11 centre de vaccinare anti-COVID din unităţi medicale MAI, deschise pentru populaţie

11 centre din unităţi medicale aparţinând Ministerului de Interne se vor deschide pentru populaţie, a anunțat preşedintele Comitetului naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva COVID-19, Valeriu Gheorghiţă.

„Începând de mâine, 26 mai, 11 centre din unităţi medicale aparţinând MAI vor deveni deschise pentru populaţia generală. În Bucureşti, la Spitalul ‘Gerota’, unde oamenii se pot prezenta direct, fără programare sau cu programare, după modalităţile deja cunoscute. Vaccinul alocat va fi vaccin de la compania Pfizer, programul de lucru va fi de la 8,00 dimineaţa până la orele 16,00 după-amiaza, în fiecare zi. (…) Vor fi în Bucureşti, în Oradea, Ploieşti, Neamţ, Galaţi, Tulcea, Constanţa, Hunedoara şi Timiş”, a declarat şeful CNCAV, marţi, într-o conferinţă de presă.

 La acest moment sunt 973 de centre de vaccinare anti-COVID la nivel naţional, cu 1.471 de fluxuri. La doar cinci centre de imunizare sunt liste de aşteptare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Centre care primesc vaccin de la compania Pfizer – 700, cu 1.121 de fluxuri, centre care primesc vaccin de la compania Moderna – 129, cu 160 de fluxuri, centre active AstraZeneca – 144, cu 197 de fluxuri, şi vor deveni operaţionale, începând de mâine, alte centre de vaccinare în 21 de judeţe cu vaccin de la Johnson&Johnson, 41 de fluxuri în total”, a informat Valeriu Gheorghiţă.

Politica