vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident în lanț, în Dolj

Patru autoturisme au fost implicate într-un accident în lanț care a avut loc luni dimineață în Malu Mare, județul Dolj.

Incidentul s-a produs din cauza lipsei distanței regulamentare între autoturismele care circulau în același sens, în momentul în care șoferul primei mașini a vrut să efectueze un viraj la stânga, din scurt. Nu au fost înregistrate victime.

„Poliţişti  din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Coşoveni  au  fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DN 6, pe raza comunei Malu Mare, a avut loc un accident rutier.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit  că o femeie de 55 de ani, din Preajba, care conducea un autoturism pe DN 6, pe raza comunei Malu Mare, a frânat brusc la efectuarea unui viraj la stânga, pe marcajului longitudinal continuu.

Autoturismul din spatele acesteia condus de un tânăr de 27 de ani, din Lazu Terpeziţa, fost proiectat în autoturismul condus de aceasta, ca urmare a unei lovituri  din spate provocată de al treilea autoturism, condus de un bărbat de 55 de ani, din Craiova.
De asemenea, un alt autoturism condus de un bărbat de 34 de ani din Murgaşi a lovit din spate autoturismul condus de bărbatul de 55 de ani.

În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale.

Cei 4 conducări auto a fost testaţi cu aparatul alcotest, rezultatul fiind negativ.

Avand în vedere cele constatate, poliţiştii au aplicat o sancţiune contravenţională conform OUG 195/2002, în valoare de 1305, pentru încălcarea marcajului longitudinal continuu.

De asemenea, cei doi bărbaţi de 55 şi 34 de ani au fost sancţionaţi conform OUG 195/2002 cu amendă în valoare de 580 de lei fiecare, pentru nepăstrarea unei distanţe corespunzătoare faţă de vehicul din faţă”, conform IPJ Dolj.

Politica