vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Înscrieri în Ministerul Afacerilor Interne, la sediul ISU Vâlcea

Cetățenii care își doresc să lucreze în Ministerul Afacerilor Interne și să urmeze cursurile instituțiilor de învățământ din structura Ministerului Apărării Naționale se pot înscrie la ISU Vâlcea. Sediul central este în municipiul Râmnicu Vâlcea, strada Decebal nr. 7, iar înscrierile se fac între orele 09.00-14.00, până la data de 24 mai 2021.

Va fi nevoie de depunerea cererilor tip  până la  24 MAI  2021. Dosarele complete se depun  până la 14 iunie, iar transmiterea dosarelor  se face până la 18 iunie.

A. Învăţământ superior (ofiţeri)
1. Universitatea Naţională de Apărare ,, Carol I’’ Bucureşti:  La concursul de admitere în Universitatea Naţională de Apărare ,, Carol I’’ – Facultatea de Comandă şi Stat Major, se candidează pe 4 locuri.
2 Academia Forţelor Terestre ,, Nicolae Bălcescu’’ Sibiu:  La concursul de admitere în Academia Forţelor Terestre ,, Nicolae Bălcescu’’ Sibiu se candidează pe 35 locuri, repartizate la următoarele facultăţi: Facultatea de Științe Militare : 2 locuri ; Facultatea de Management Militar: 15 locuri și Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administrative: 18 locuri.
3. Academia Tehnică Militară ,, Ferdinand I’’: La concursul de admitere în Academia Tehnică Militară ,, Ferdinand I’’ se candidează pe 48 de locuri, repartizate la următoarele facultăţi: Facultatea de Comunicaţii şi Sisteme Electronice pentru Apărare şi Securitate: 15 locuri; Facultatea de Sisteme Informatice şi Securitate Cibernetică: 8 locuri; Facultatea de Sisteme Integrate de Armament, Geniu şi Mecatronică: 20 de locuri și Facultatea de Aeronave şi Autovehicule Militare: 20 locuri.
4. Academia Navală,, Mircea cel Bătrân’’ Constanţa: La concursul de admitere în Academia Navală,, Mircea cel Bătrân’’ Constanţa – Facultatea de Inginerie Marină, se candidează pe 10 locuri.
5.  Institutul Medico-Militar La concursul de admitere la  Institutul Medico-Militar se candidează pe 3 locuri.
B. Învăţământ postliceal (maiştri militari)
1. Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre ,, Basarab I”  Piteşti: 21 locuri;
2. Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri pentru Comunicaţii, Tehnologia Informaţiei şi Apărare Cibernetică Sibiu: 19 locuri;
3. Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriane  ,,Traian Vuia”  Boboc:13 locuri;
4. Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale ,, Amiral Ion Murgescu”  Constanţa: 23 locuri.
5. Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri de Logistică: 16 locuri.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica