vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Au început lucrările la podul de peste râul Jiu


Una dintre cele mai importante lucrări de modernizare a infrastructurii rutiere din județul Gorj este construirea unui nou pod peste râul Jiu. Prefectul județului, Corneliu Răducan-Morega, spune că acest proiect este important pentru eliminarea restricției de tonaj.

Nu putem vorbi de un județ cu adevărat european fără o infrastructură adecvată. Infrastructura rutieră din județul trebuie modernizată, iar una dintre cele mai importante lucrări, din această perspectivă, se desfășoară în Defileul Jiului: construirea unui nou pod peste râul Jiu, pentru eliminarea restricției de tonaj, care este impusă în prezent, și amenajarea unei parcări lângă Mănăstirea Lainici”, spune Corneliu Răducan-Morega. Prefectul de Gorj s-a întâlnit cu toți oamenii implicați în construirea podului și susține faptul că lucrările vor fi finalizare în luna octombrie 2021.

„A avut loc, conform discuției inițiale, o întâlnire cu toți factorii implicați în această investiție: proiectant, constructor, diriginte de șantier, reprezentanți ai Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova. Am constat că s-a început să se lucreze și la podul peste râul Jiu, la porțiunea de drum nou construită, care va face legătura cu acesta. Constructorul a dat asigurări că investițiile vor fi finalizate în termenul stabilit în contract: luna octombrie 2021”, a mai spus Corneliu Răducan-Morega.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica