vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Esplanda municipiului Slatina, gata în toamnă

Lucrările privind execuția noii esplanade din Slatina vor fi gata în toamna acestui an, după cum susține administratorul public al municipiului.

Cristian Cismaru a vizitat șantierul din centrul orașului, asigurându-se că nimic nu va mai interveni în procesul de finalizarea a lucrărilor

„În toamna sunt gata lucrările la Esplanada. Nu sunt întârzieri. A fost un ordin de sistare, iar lucrările au fost reluate”, a spus Cristian Cismaru.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Valoarea totală bugetată pentru proiectul în cauză este de aproape 9 milioane de lei, fără TVA.

Din toamnă, trecerea dintre Esplanadă şi Expo Parc se va face mult mai ușor, fără trepte. Totodată, gradena construită în urmă cu zece ani nu va mai exista, scrie reporter24.info.

Proiectul privind reabilitarea și modernizarea esplanadei este de mult în vizorul municipalității. Lucrările au dubutat încă din 2007, însă pe parcurs au intervenit diverse impedimente. Astfel, Primăria Slatina a schimbat de mai multe ori fimle de constructori. Potrivit ultimului bilanţ al municipalităţii, investiţia în noul Centru Civic al Slatinei a ajuns la aproape15 milioane de lei.

foto: reporter24.info

Politica