vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Primarul și jandarmii din Runcu au salvat o persoană înzăpezită pe Valea Sohodolului

O persoană a rămas înzăpezită cu un autoturism în zona montană Valea Sohodolului, la limita între județele Gorj și Hunedoara. Cel care a sunat la numărul de urgență a fost chiar primarul comunei Runcu. Edilul a cerut ajutorul jandarmilor montani din localitate.

Jandarmii montani împreună cu primarul comunei, șeful serviciului voluntar pentru situații de urgență și un voluntar, au intervenit deplasându-se cu autoturisme de teren în zona indicată, iar după ce au troliat autoturismul, l-au deblocat de pe drumul înzăpezit. Intervenţia a durat aproximativ 3 ore, iar turiştii din Bucureşti au putut să-şi continue drumul, însă revenind pe traseul de pe care plecaseră.

„Recomandăm turiştilor înainte de a pleca la drum, să verifice hărţile rutiere şi aplicaţiile de pe dispozitivele electronice, pentru că nu toate rutele sunt accesibile circulaţiei rutiere în această perioadă. Mulţumim pentru implicare domnului primar şi voluntarilor pentru spritul civic dovedit, intervenind în comun cu jandarmii montani în sprijinul şi pentru siguranţa semenilor”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica