Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Transport agabaritic pe ruta Nădlac-Scornicești

Publicat

pe

Reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) au anunțat că un transport de mari dimensiuni va traversa județul Olt, în perioada 26-28 aprilie.

Vehiculul transportă o confecție metalică, etapele specifice de desfășurare a transportului fiind stabilite și asigurare de echipajele de poliție oltene.

„Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunţat că, în perioada 26-28 aprilie 2021, se va desfăşura un transport cu depăşiri (agabaritice) pe traseul: Nădlac PTF (județul Arad)  – A1 – DN68A – A1 – DN1 – DN7 – DN7CC – DN7 – A1 – DN65B – DN65 – Int DN65 cu DJ703C Scornicești (județul Olt).

Vehiculul transportă o confecție metalică.

Lățimea maximă a vehiculului este 3,40 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. CNAIR menționează ca în conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră”, se arată într-un comunicat emis de CNAIR.

De asemenea, transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

foto: tran.info.ro

Continue Reading
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.