Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Horoscop 23 aprilie 2021: Racul va merge până în pânzele albe ca să afle adevărul

Publicat

pe

Berbec

Ești genul de persoană care stă cât mai departe atunci când există un conflict. Dar ajung la urechile tale niște cuvinte pe care nu prea știi cum să le interpretezi și ești foarte tentat să te aprinzi din cauza asta și să ceri socoteală persoanelor direct implicate.

Taur

Te consumi chiar inutil din cauza unor zvonuri, nu este nimic adevărat în legătură cu ele. Ar fi bine să vorbești cu colegul direct implicat și să clarificați situația. E cel mai bine așa, cel mai sănătos pentru nervii tăi. Ca și până acum, cumpătarea și detașarea te vor ajuta să te liniștești și să te poți concentra asupra lucrurilor cu adevărat importante.

Gemeni

Reușești să te stăpânești foarte bine în situații de criză, dar de această dată totul e prea mult și vrei să afli ce se tot ascunde în spatele acestor vorbe care te aduc pe buzele tuturor. Ceea ce vei afla te va enerva și mai tare, dar îți recomandăm să-ți păstrezi calmul și verticalitatea, căci se va face lumină în această situație dureroasă pentru tine.

Rac

Te folosești de toată puterea ta de convingere, de toată influența pe care o ai asupra celor din jur, deși nu este foarte „ortodoxă” metoda pe care ai ales-o, dar vrei să afli adevărul și nu te lași până vei reuși să faci asta. Intri pe firul unor evenimente, iar asta te va ajuta să descoperi unele nereguli și înșelăciuni. Ce vei face? Vei avertiza conducerea sau vei tăcea, pentru că, la urma urmei, chiar nu este treaba ta.

Leu

Astăzi te așteaptă o mulțime de experiențe amuzante și totuși controversate. Se pare că ești în căutarea unei aventuri noi, a unui job nou sau a unei iubiri noi. Acceptă mai multe invitații, iar astfel vei fi expus mai multor oportunități.

Fecioară

Astăzi vei descoperi că cineva anume are o influență foarte mare asupra vieții tale. Ești o fire independentă și nimeni nu ar trebui să te controleze. De îndată ce vei găsi persoana care îți distorsionează viziunea asupra vieții, nu vei mai fi sub influența ei. Fii cu ochii în patru!

Balanță

Mergi mai departe fără să porți nimănui resentimente într-o situație care te-a tulburat în ultima vreme. Iartă, ca să poți continua! Nu lăsa această întâmplare să te afecteze în asemenea măsură. Ai grijă și la starea ta de sănătate, căci ea contează cel mai mult în acest moment.

Scorpion

Situația de acasă a scăpat de sub control, iar acum stai să-ți primești răsplata pentru toate câte nu ai greșit în toată viața ta. Te sfătuim să reacționezi cât mai puțin și să nu mai spui nimic din tot ce ar putea reaprinde conflictul. Oricum din „țânțar a devenit armăsar de cursă lungă” – asta pentru că firul poveștii se tot despică în foarte multe, iar concluzia logică lipsește cu desăvârșire.

Săgetător

Dacă telefonul nu îți sună atât de mult, iar căsuța cu e-mailuri nu este plină, nu înseamnă că nu ai obiective sau activități în desfășurare. Trebuie doar să ai mai multă încredere în tine însuți și îi poți întreba pe cei dragi părerea lor despre tine. Vei fi uimit când le vei auzi răspunsurile!

Capricorn

Ai cam obosit să-ți justifici cuvintele interpretate aiurea de către unii care nu pricep sau nu vor să priceapă. Ai demontat toate iluziile și zvonurile despre tine, iar acum trebuie să îți vezi de treabă. Lasă pe alții să își vadă de muncă sau propriile interese. Nu ești niciodată de acord să faci rău cuiva, pentru că asta îți va face rău ție, în primul rând.

Vărsător

Ai cuvintele la tine întotdeauna, iar asta te va ajuta să fii foarte convingător într-un conflict iscat din senin, când fiecare își vedea de treaba lui. Știi cum să întorci toată situația în favoarea calmului și a bunei înțelegeri între colegi.

Pești

Vrei să stai cât mai departe de tot ce ți-ar putea dăuna în acest moment. Nu te simți foarte bine, iar asta se vede cu ochiul liber. Te sfătuim să mergi urgent la medic și să urmezi toate indicațiile primite. Te poți bucura împreună cu prietenii tăi de participarea la un eveniment, o ieșire la piscină sau chiar un party. 

Continue Reading