sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cupele europene, obiectivul lui Ouzounidis la Craiova

După ce CSU Craiova a făcut egal și cu FC Botoșani, Mihai Rotaru a ținut să explice faptul că alb-albaștrii joacă un fotbal bun, dar situațiile au fost de așa natură încât rezultatele nu au fost cele mai bune.
Patronul de la CSU Craiova s-a legat de arbitraj și a reamintit faptul că a insistat pentru introducerea VAR în Liga 1. Totodată, Rotaru spune că îi va mobiliza pe toți pentru meciurile cu FCSB și CFR Cluj.
„Ne simțim puțin frustrați. Când s-a terminat campionatul regulat, eram în creștere de turație. Am dominat FCSB, am fost vioara întâi cu CFR. Cu Sepsi a fost un meci greu, oricine poate pierde puncte cu ei. Suntem supărați, nu mai suntem la mâna noastră, iar titlul s-a îndepărtat. Nu am vorbit cu Ouzounidis, mai degrabă mâine. Sigur că suntem frustrați. În momentul în care ai penalty clar la Cicâldău, în meciul cu Sepsi, iar aseară, doar dacă vorbim de penalty-ul la Vlădoiu, care e clar… De aceea am și insistat pentru introducerea VAR-ului. În astfel de meciuri, o greșeală de arbitraj face diferența. La Sepsi s-a dat un penalty pentru CFR, nu-l contestăm, dar s-a dat, au luat două puncte în plus, iar noi am pierdut 4 puncte pe greșeli de arbitraj. Nu m-am putut uita la meciul cu CFR de supărare. Pierzi două puncte, te îndepărtezi de titlu. Noi chiar ne-am dorit anul ăsta să luăm campionatul. Acum nu mai suntem la mâna noastră, dar vreau să văd de la toți cei angrenați la meciurile cu FCSB și CFR că murim cu ei de gât. Avem urgent nevoie de două victorii. În prima repriză n-am jucat nimic, dar în a doua am fost echipa care a controlat”, a spus Rotaru, la Pro X.
Finanțatorul trupei din Bănie a dezvăluit că Ouzounidis trebuie să califice echipa în cupele europene, dar acest lucru nu înseamnă că nu trebuie să se gândească și la câștigarea campionatului.
„Noi n-am avut 90% șanse să câștigăm la titlu, poate 40%. Ouzounidis are în obiectiv calificarea în cupele europene. Este în grafic, dar obiectivul intern, de bun simț, este campionatul. De titlu ne-am îndepărtat, dar vreau să văd că ne urcăm pe ei la următoarele două meciuri. Toată lumea trebuie să înțeleagă că nu s-a terminat nimic”, a mai spus Rotaru.

Politica