miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

O candelă aprinsă pentru orice donație făcută!

Un preot din Caracal organizează o strângere de fonduri prin intermediul căreia își propune să cumpere haine și încălțăminte copiilor nevoiași din localitate.

Ion Iagăru îi îndeamnă pe toți cei care pot să ajute, să o facă neîndoielnic. La rândul său, va aprinde o candelă în numele celor generoși.

Cu ocazia sărbătorilor de Paște, preotul își dorește să încalțe și să îmbrace zeci de copii din Caracal. Chiar astăzi, un microbuz plin cu 20 de copii a ajuns la mall-ul din Craiova. Din banii strânși până acum pot fi astfel achiziționate diverse obiecte vestimentare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Donațiile se pot face în continuare într-unul din conturile Asociației Fiți Buni, conduse de preot:

  • Banca Transilvania: cont în Lei: RO57BTRLRONCRT0561532601
  • Banca Transilvania: cont în Euro: RO07BTRLEURCRT0561532601
  • Banca Transilvania: cont în GBP: RO62BTRLGBPCRT0561532601

„Donează orice sumă în contul Asociația Fiți Buni și eu îți voi aprinde una dintre cele peste 100 de candele ce împodobesc unica biserică din România! În fiecare noapte de vineri spre sâmbătă va sta aprinsă o candelă în numele tău pentru tine și cei dragi ție, vii și adormiți”, este mesajul preotului Iagăru.

Preotul are speranța ca există oameni buni, care să fie alături de cei aflați în suferință. Ion Iagăru a fost și este implicat în diverse campanii umanitare desfășurate în Caracal și nu numai. Iar pentru a-i răsplăti pe cei care doresc să ajute, preotul aprinde câte o candelă, luminând biserica din curtea Spitalului Municipal Caracal.

foto: revistasufletului.ro

Politica