vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tineri reținuți pentru trafic de persoane

Doi tineri din Craiova au fost reținuți de poliție, fiind acuzați de trafic de persoane și proxenetism. Este vorba despre o femeie de 25 ani și un barbat de 23 ani.

„Din cercetări a reieșit că, începând cu anul 2020, un bărbat, de 23 de ani și o femeie, de 25 de ani ar fi determinat mai multe femei să practice prostituția pe teritoriul României, Irlandei și Norvegiei.

Astfel, victimele ar fi fost agresate fizic și amenințate, iar sumele de bani obținute de acestea ar fi fost însușite în totalitate de persoanele bănuite”, potrivit IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Trei percheziţii au fost făcute ieri în acest caz, în urma cărora cele două persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova, pentru audieri, fiind dispusă reținerea pentru 24 de ore.

„În cursul zilei de astăzi, persoanele urmează să fie prezentate Tribunalului Dolj, cu propunere de arestare preventivă.

Pentru cercetările efectuate, a fost constituită o echipă comună de anchetă, între autoritățile din România și Norvegia”, mai arată IPJ Dolj.

Politica