duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Impact frontal între două TIR-uri pe DN 7. Doi oameni au fost răniți

Doi bărbați au ajuns la spital în urma unui accident petrecut în noaptea de luni spre marţi, 19 / 20 aprilie, pe DN 7 / E 81, în Vâlcea. Aceștia erau șoferii a două TIR-uri care s-au lovit în trafic.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că evenimentul a avut loc la km 167 + 600 m, de pe DN 7 / E 81, fiind vorba despre un impact frontal între două TIR-uri.

„Un autocamion condus pe sensul Piteşti – Vâlcea de un bărbat de 42 de ani, din Horezu, din motive ce urmează a fi stabilite, într-o curbă deosebit de periculoasă ar fi pătruns pe sensul opus de mers intrând în coliziune frontală cu un alt autocamion condus de un bărbat de 42 de ani, din Argeş”, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, Cătălin Udrea, conform adevarul.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a celor doi şoferi, care au ajuns la spital, dintre care unul, cel din Vâlcea, cu fracturi la picioare. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind însă negative, notează sursa citată.

„În cauză, poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurimilor producerii evenimentului rutier, fiind întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a mai precizat reprezentantul Poliţiei Vâlcea.

spot_img
spot_img

Politica