sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 15 aprilie 2021. Leul își va rotunji veniturile

 Berbec

În această zi, nativii zodiei Berbec se vor bucura de o foarte bună atenție, vor avea activități intelectuale în prima parte a zilei și sunt capabili să ia noi decizii pe parcursul acestei zile. Așadar nativii zodiei Berbec se află într-o perioadă foarte bună pe planul profesional, intelectual.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Astrele le vor surâde în această zi nativilor zodiei Taur deoarece le oferă un moment prielnic pentru a-și începe o carieră nouă sau pentru a găsi un nou loc de muncă stabil. Totodată nativii zodiei Taur se vor bucura și de susținerea unei persoane influente, așadar acestor nativi le rămâne doar să fie optimiști și să creadă în forțele proprii.

Gemeni

Ai făcut tot ce ai putut, ai răspuns prompt solicitărilor primite, crezând că vei primi răspunsuri. Acestea întârzie cam mult, iar asta te enervează și te agită. Te cam bate gândul să renunți, pentru că starea ta de spirit este la pământ, zâmbești din ce în ce mai rar. Atenție mare, căci riști să te îmbolnăvești, iar asta te ajută cel mai puțin în acest moment!

Rac

Misiunea ta este să ți se încheie proiectul cu un succes răsunător. Chiar poți face asta, iar tu știi prea bine acest lucru. Panica, stresul și lipsa încrederii în forțele proprii te îndepărtează mult de obiectivul tău. Ceea ce îți dorești se poate îndeplini, iar tot ce ai de făcut este să te aduni și să arăți tuturor ce poți și cât poți.

Leu

Veniturile tale vor crește considerabil în urma unei vânzări profitabile. Banii vin și din alte părți, iar succesul pe planul financiar îți dă foarte multă încredere în tine însuți. Succesul tău își va face simțită prezența pe toate planurile și vei simți cum înflorești.

Fecioară

Ai nevoie de un sfat într-o situație delicată în care este implicat unul dintre copii. Cere îndrumare de la o persoană cu experiență în domeniu, care va ști să-ți spună ce e de făcut, pas cu pas. Fii fără grijă, căci totul va fi bine, iar modul cum vei alege tu să gestionezi totul va fi calea spre rezultatele dorite, exact așa cum ți-ai și propus!

Balanță

Este nevoie de ajutorul tău financiar, iar asta te bucură. Te simți bine atunci când poți fi util, iar dacă este vorba și de cineva apropiat, nimic nu mai contează. Toată bunătatea ta va fi răsplătită, deși nu ai nevoie de nimic. Tu doar ajuți pentru că o poți face, fără să simți greutatea.

Scorpion

Faci totul ca să fie bine, te străduiești să readuci pe linia de plutire pe cineva din familie, totul ca să revezi bucuria și zâmbetul din nou pe fața sa. Toate eforturile tale sunt luate în seamă, au un scop și vor fi răsplătite curând. Totul se va rezolva.

Săgetător

Nativii zodiei Săgetător sunt dornici de schimbare, din acest motiv sunt hotărâți să își schimbe locuința. Este posibil ca acești nativi să achiziționeze anumite lucruri utile pentru locuința lor sau chiar să cumpere un alt imobil.

Capricorn

Astrele le surâd astăzi nativilor zodiei Capricorn; aceștia vor avea o zi excelentă atât pe planul profesional, cât și pe planul personal. Este o zi ideală pentru a începe afaceri noi și a duce la final proiectele pe care le-au început cu ceva timp înainte.

Vărsător

Nativii zodiei Vărsător vor primi o veste importantă de la o persoană foarte apropiată. Vărsătorii vor avea prilejul de a vedea din alt unghi venitul material și care este importanța acestuia.

Pești

Familia și colegii sunt foarte mândri de tine, de reușitele tale profesionale, care te ajută să strălucești și să ieși și mai mult în evidență. Împlinirea și liniștea pe care le simți acum sunt o minune, dar și o dovadă clară că au meritat eforturile. O mică pauză, zile dedicate familiei și distracției.

Politica