vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bărbat din Poiana Mare, prins pentru infracțiuni comise în Franța

Un doljean în vârstă de 31 de ani, domiciliat în localitatea Poiana Mare, a ajuns, marți, pe mâinile poliției din cauza mai multor infracțiuni pe care le-a comis în Franța.

Bărbatul este cercetat de comiterea infracţiunilor de furturi în bandă organizată şi asociere de răufăcători, fapte prevăzute de legislația franceză. În acest sens, autoritățile din Franța au emis un mandat de arestare în numele doljeanului, fiind, în cele din urmă, prins.

„Persoana în cauză a fost escortată de polițiști şi prezentată Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care a emis pe numele acesteia ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Astfel, bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dolj, urmând să fie prezentat instanţei competente pentru a fi dispuse măsurile corespunzătoare”, se arată într-un comunicat IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tot ieri, polițiștii din Bechet au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr din Sadova, bănuit de comiterea mai furturi din locuință. Acesta ar fi sustras diverse bunuri din casele de pe raza localității în care locuiește.

Adolescentul de 22 de ani urmează să fie prezentat în cursul acestei zile unității de parchet cu propunerile conforme.

Politica