sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Franța suspendă zborurile dinspre și spre Brazilia

Franţa a decis suspendarea, până la noi ordine, a zborurilor spre şi dinspre Brazilia, după ce situaţia contaminărilor din această ţară a devenit îngrijorătoare. Măsura are rolul de a opri răspândirea variantei braziliene a virusului în Hexagon, într-un moment în care ţara se află pentru a treia oară în carantină, iar situaţia sanitară este critică.

De câteva zile, medicii din Franța trag un semnal de alarmă cu privire la pericolul variantei braziliene a virusului. Premierul Jean Castex a anunțat închiderea liniilor aeriene cu Brazilia din cauza agravării situației, scrie Agerpres.

Tot cA o măsură de reducere a contaminarilor dar și pentru a da posibilitatea unui număr mai mare de persoane să se vaccineze, premierul Jean Castex a anunțat amânarea cu o săptămâna a alegerilor regionale și departamentale, care se vor desfășura pe 20 iunie, primul tur, și pe 27 iunie, cel de-al doilea tur, conform noului calendar electoral.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Franța este pentru a treia oară în carantină iar o eventuală relaxare a restricțiilor este așteptată cel mai devreme luna viitoare, dacă numărul contaminărilor se va reduce.

Președintele Emmanuel Macron a programat în această săptămâna o reuniune cu o serie de miniștri și responsabili pentru a studia protocolul sanitar în cazul în care o serie de activități cu public s-ar putea redeschide.

Politica