vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Primarul din Motru, chef cu lăutari, alături de mai mulţi prieteni

Cosmin Morega, primarul municipiului Motru, a participat duminică seara, la un chef cu lăutari alături de mai mulţi prieteni. Imagini de la petrecere au ajuns de pe site-urile de socializare, direct în vizorul polițiștilor gorjeni.

Primarul a transmis live pe Facebook o parte din petrecere. „Pentru cel mai tare primar posibil din câţi au existat vreodată la Motru“.  Oamenii legii s-au autosesizat și i-au amendat pe participanți.

„Ca urmare a imaginilor apărute în spaţiul public, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Motru s-au sesizat şi au efectuat verificări, constatând faptul că, în seara zilei de 4 aprilie a.c., şase persoane s-ar fi reunit cu ocazia aniversării unuia dintre cei şase bărbaţi, organizând o petrecere, în aer liber, fără a purta masca de protecţie. Pentru nerespectarea restricţiilor prevăzute în acest sens de Legea 55/2020, poliţiştii au luat măsura sancţionării participanţilor la activitate, fiind aplicate 11 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 3.000 lei“, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

foto: captură video Facebook

Politica