vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcean de 19 ani, sechestrat și bătut din cauza unor datorii

Un tânăr în vârstă de 19 ani, din Popești, a cerut ajutorul polițiștilor vâlceni după ar fi fost sechestrat și agresat fizic de către mai mulți tineri, din cauza unor datorii. În urma sesizării, oamenii legii au reținut 3 indivizi.

„Polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Măldărești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, au continuat cercetările într-o cauză penală de lipsire de libertate în mod ilegal și lovire sau alte violențe, fiind reținuți pentru 24 de ore, trei bărbați”, informează IPJ Vâlcea.

Victima s-ar fi întâlnit în comună cu una dintre persoanele bănuite, acesta cerându-i să meargă pe un islaz, pentru a discuta despre o datorie. În locul respectiv, se aflau alți trei bărbați, care l-ar fi imobilizat, aplicându-i apoi mai multe lovituri, după care i-ar fi dat drumul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma investigațiilor efectuate, au fost identificați toți cei patru bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 22 de ani, implicați în eveniment, dispunându-se reținerea pentru trei dintre aceștia, pentru lipsire de libertate în mod ilegal și lovire sau alte violențe, dar și instigare la comiterea acestor fapte.

Pentru unul dintre cei trei tineri, a fost luată ulterior măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, ceilalți doi urmând să fie prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Politica