miercuri, mai 8, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 4 aprilie 2021. Vărsătorul ia cea mai importantă decizie în acest an

Berbec

Ai adunat cam multe frustrări în ultima vreme, dar o răbufnire, o ceartă și un pumn în masă nu te ajută chiar deloc. Mai bine stai liniștit astăzi, până la finalul programului. Vezi dacă nu cumva poți să-ți iei liber câteva zile. E mai bine așa – chiar dacă pare a fi momentul oportun. O pauză îți va fi colacul de salvare.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ca de obicei, suferi foarte tare din cauza nedreptăților și acuzațiilor gratuite, dar întotdeauna alegi să fii singur, să poți reacționa în voie, fără să rănești pe nimeni. Ești de apreciat pentru atitudinea degajată pe care o adopți de față cu toți – pare că nimic nu te supără, că totul e ok întotdeauna. Ce ai de făcut acum? Să te retragi, să te gândești la tine, la dorințele tale și… apoi să acționezi.

Gemeni

Este o zi productivă din punctul de vedere al muncii, vă înțelegi bine cu colegii; mai mult, veți avea inițiativa unui proiect sau sarcină de lucru care vă aduce beneficii. Este momentul pentru o schimbare, o investiție sau o cheltuială în plus, de mult planificată – a venit momentul să o puneți în aplicare, iar familia vă susține în acestă privință.

Rac

Viața este o aventură căreia tu îi poți face față cu succes. Ai momente în care te agiți, dar știi că va fi și bine, că răsare întotdeauna și soarele, vin și oportunitățile și bucuriile. Păstrează-ți încrederea și mergi înainte – doar asta trebuie să decizi acum. O zi petrecută doar cu gândurile tale te va ajuta enorm. Te va calma, te va motiva și inspira de fiecare dată.

Leu

Stai departe de conflicte astăzi. Ești prea aproape de reușită în acest moment, iar o reacție din impuls te poate face să pierzi tot ce ai obținut până acum. În drum spre locația unde e nevoie de tine gândește-te la ce te face să te simți incomod, ce te rănește sau te nemulțumește la tine. Duritatea pe care o manifești față de tine însuți este cea care îți îngreunează sufletul.

Fecioară

Te simți copleșită de toate evenimentele care se întâmplă în jurul tău. Te simți și obosită, dar și jenată că s-a ajuns aici și ai reacționat. Iartă-te, căci doar tu vezi gravitatea în cuvintele tale, nimeni nu este supărat pe tine. Pe planul profesional, acești nativi nu întâmpină nicio schimbare, chiar din contră, relația profesională se stabilizează și mai mult printr-o colaborare îndelungată.

Balanță

Pierzi echilibrul, dar știi cum să-l restabilești. Ai parte de o întâlnire cu prietenii sau cu cineva pe care ți-ai tot promis că o să îl scoți în oraș. Partenerul te susține, dar să știi că și el are nevoie de încurajări și să fie motivat. O seară în doi vă va apropia, o seară în singurătatea căminului, fără nicio altă problemă – ca să aveți timp să vă redescoperiți. Alungă-ți orice teamă, căci te vei putea baza pe cel de alături.

Scorpion

Urmează o perioadă solicitantă din punct de vedere emoțional, familia are nevoie de suportul și susținerea voastră, iar acest lucru vă cauzează o pierdere a echilibrului dintre muncă și familie. Trebuie să depuneți un efort suplimentar pentru a fi păstra acest raport.

Săgetător

Săgetătorii au parte de o zi plină de energie și dinamism, se bucură de atenție din partea celor din jur și a partenerului însă nu trebuie să se lase distrași de acest privilegiu și să neglijeze sarcinile pe care le au de îndeplinit.

Capricorn

Tăcerea ta spune multe, iar cei din jur fac la fel. Doar că tu refuzi să-i mai bagi în seamă, să te mai consumi aiurea pentru alții – toți vor să te determine să renunți de tot, numai că tu ai de gând să mergi mai departe, să devii din ce în ce mai bun. E perfect, dar mai ai nevoie, din când în când, de timp pentru tine, de relaxare, de activități cu familia, departe de tot ce înseamnă muncă. Știi deja că poți face totul doar atunci când ai grijă și de tine.

Vărsător

E ziua decisivă, e cea mai importantă zi pentru tine, pentru viitorul tău, ziua la care visezi încă de acum cinci ani. Câtă răbdare, câtă determinare, cât curaj! Dar dorința ta s-a împlinit. Ai nevoie de puțină singurătate ca să poți să asimilezi tot ce ți se întâmplă, de fapt. Exact asta ai vrut, nu? Exact așa suna dorința ta. Exact așa s-a întâmplat. 

Pești

Peștii sunt predispuși la certuri sau furtuni emoționale care le pot slăbi motivația asupra muncii sau sarcinilor pe care le au de îndeplinit. Cea mai bună cale pentru a evita neplăcerile provocate de această stare este să își păstreze concentrarea asupra lucrurilor simple și clare pe care le au de făcut. În relația de cuplu urmează o perioadă calmă și echilibrată.

Politica