Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Se caută primari pe Facebook! Profilul candidatului: „Mândru că este român”

Publicat

pe

AUR Ialomița caută candidați pentru funcția de primar în două comune din județ iar mesajul a fost publicat pe Facebook, împreună cu profilul candidatului.

În comunele ialomițene Gura Ialomiței și Ion Roată se vor organiza alegeri anticipate pentru funcția de primar, după ce localitățile au rămas fără edil. Primarul din Gura Ialomiței a murit la începutul acestui an, în timp ce la Ion Roată mandatul primarului a fost invalidat din cauza problemelor de integritate.

Pentru viitoarele alegeri anticipate din cele două comune, Alianța pentru Unirea Românilor caută candidați pe Facebook.

Anunțul pare unul de la mica publicitate: „AUR Ialomița scoate la concurs 2 posturi de primar”. Mesajul a fost publicat de senatoarea AUR Rodica Boancă, scrie digi24.ro

Potrivit mesajului, candidații trebuie să aibă cel puțin 24 de ani, să nu fie infractori și să fie persoane respectate de consăteni şi de colegi. În mesaj se precizează că cel care vrea să fie primar trebuie să fie „mândru că este români (sic)”.

Pentru a se asigura că mesajul nu este luat în glumă de internauți, mai ales că a fost publicat pe 1 aprilie, Rodica Boancă a ținut să precizeze că „anunțul este foarte serios”.

Continue Reading