miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

PSD va ataca în justiție închiderea magazinelor la ora 18:00

Senatorul Radu Oprea a declarat vineri că social-democraţii vor ataca în contencios-administrativ hotărârea care conţine măsura „aberantă” referitoare la închiderea magazinelor la ora 18:00.

„PSD va acţiona în contencios-administrativ măsura aberantă a Guvernului Cîţu de a închide magazinele la ora 18,00. Aţi văzut ca argumente şi poziţiile celor din coaliţia de dreapta – sunt foarte mulţi de la PNL care critică această măsură. L-am auzit şi pe domnul Guran, l-am auzit şi pe domnul Buşoi, am auzit foarte mulţi care spun că este o măsură aberantă, a fost o măsură ilogică, prost comunicată. (…) Este în lucru, cred că au şi depus-o sau se va depune foarte repede”, a spus Oprea.

Acesta a arătat că reducerea programului magazinelor are un efect contrar celui urmărit de autorităţi şi favorizează formarea aglomeraţiei care duce astfel la răspândirea noului coronavirus.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Măsura a fost contestată și din interiorul PNL, scrie digi24.ro Mai mulți lideri ai partidul nu au fost de acord cu decizia Guvernului. Deputatul PNL Florin Roman a declarat marţi că măsura privind închiderea magazinelor la ora 18:00 ridică mari semne de întrebare şi ar trebui să se revină asupra ei.

Politica