vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop joi, 18 martie. Apar câştiguri financiare pentru Gemeni

Berbec

Dacă până acum nu știai pe ce drum să mergi sau cum să înțelegi mai bine evenimentele din trecut, astăzi poți lua mai ușor decizii datorită astrelor care te ajută să faci o analiză amănunțită a detaliilor și să alegi în funcție de ce e mai bun în primul rând pentru tine.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Astăzi puteți să vă introduceți partenerul să ia parte la evenimentele din viață voastră socială. Aveți multe ocazii să împărtășiți zâmbete și să vă bucurați împreună dacă renunțați la dorința de a deține controlul situațiilor.

Gemeni

Din punct de vedere financiar astăzi pot apărea niște câștiguri sau satisfacții, iar datorită acestui lucru poți să începi să-ți realizezi un vis pe care îl aveai împreună cu persoană iubită de mult timp.

Rac

Anumite schimbări legate de locul de muncă pot apărea cât de curând, iar din punct de vedere financiar se pot întrevedea niște câștiguri suplimentare. Folosește-ți logica și capacitatea de a analiza lucrurile pentru a vedea unde ar trebui investiți banii.

Leu

Anumite nevoi sau dorințe acum pot ieși la suprafață și deși tot ai avut tendința să le pui la locul lor, acum nu le mai poți controla și trebuie să faci acel lucru sau să-ți îndeplinești acel ideal, iar asta îți dă o stare de bine.

Fecioară

Perioadele prin care ați trecut v-au făcut să conștientizați niște lucruri, iar astăzi puteți să vă exprimați sentimentele sau să vă apropiați mai mult de cei dragi. Propria evoluție este ușor de remarcat.

Balanță

Anumite experiențe din ultima perioadă îți vor rămâne în minte toată viața, iar din asta ai învățat ceva. Nu ezita să intri în contact cu oamenii dragi de la distanță pentru a-ți schimba starea de spirit.

Scorpion

Energia zilei de astăzi este una dinamică, iar din acest motiv trebuie să eviți să iei decizii la nervi sau când ești prea fericit. Anumite schimbări în viața de cuplu pot veni, iar ele trebuie analizate bine și discutate.

Săgetător

Din punct de vedere al carierei poți intra în contact cu oameni importanți sau care îți pot aduce lucruri bune în viața ta. Încearcă să menții relațiile bune mai ales cu o persoană cu care te înțelegi cel mai bine dintre toți.

Capricorn

Partenerul de viață ți-a demonstrat de atâtea ori că te poți baza pe el, iar asta îți poate da un sentiment de stabilitate. Copiii sau cei mai tineri din familie îți pot aduce vești bune.

Vărsător

Fă-ți viața personală o prioritate, chiar dacă în acest moment pare mai greu. Poate că simți nevoia să interacționezi cu persoanele dragi mai mult ca de obicei, iar asta îți va face bine.

Pești

Poți termina mai ușor o treabă importantă dacă soliciți ajutorul unei colege sau a unei cunoștințe. Evită discuțiile în contradictoriu cu persoanele din familie care nu au o zi bună.

Politica