vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU Craiova, pepinieră pentru Parma!

Un jucător de top al oltenilor poate redeveni în vară coleg cu Valentin Mihăilă.

În ciuda unui debut modest, treptat, Valentin Mihăilă s-a integrat la AC Parma și a devenit om de bază în angrenajul echipei ce luptă pentru menținerea în Serie A. De altfel, fosta extremă a CSU Craiova a fost artizanul victoriei din ultima rundă, contra celor de la AS Roma. Mihăilă a deschis scorul din centrarea lui Man, apoi parmegianii au dublat avantajul din penalty.
Kyle Krause, omul de afaceri american care finanțează gruparea din Parma, este încântat de jucătorii tineri pe care i-a adus din România. El a aplaudat în picioare reușita sută la sută românească din meciul cu Parma. Și este foarte probabil să caute întăriri pentru echipa sa tot din România. Potrivit sport.ro, doi jucători români au intrat în atenția patronului american al clubului din Parma: Răzvan Marin și Alexandru Cicâldău.
Omul de afaceri american a investit deja 21,5 milioane de euro pentru cei doi fotbaliști români pe care i-a adus la clubul său. Cicâldău, mai ales dacă va deveni campion, ar urma să plece pe cel puțin 8 milioane de euro, bani din care, potrivit înțelegerii cu Viitorul Constanța, club de la care a fost transferat decarul oltenilor, Hagi ar încasa 20% din afacere sau minimum 1 milion de euro.

Politica