joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tragere la sorți cu noroc pentru olteni! „Nu avem voie să nu ne calificăm!”

Craiova lui Rotaru a avut zeița Fortuna de partea ei la împerecherea din semifinalele Cupei și este aproape sigură de prezența în ultimul act al competiției.
Dintre cele trei variante pe care le avea la tragerea la sorți a semifinalelor Cupei României, CSU Craiova a fost împerecheată cu singura reprezentantă a ligii a doua, Viitorul Târgu Jiu. În cealaltă semifinală se vor lupta pentru un loc în ultimul act al întrecerii Dinamo și Astra Giurgiu.
În mod firesc, craiovenii sunt super-optimiști înaintea dublei manșe cu Viitorul Târgu Jiu.
„E clar că suntem favoriți, nu avem voie să nu ne calificăm. Până la urmă joacă locul 3 din Divizia A cu locul 3 din Divizia B.
Mai mult decât atât se joacă în dublă manșă, nu e doar un meci, deci suntem favoriți. Dacă se juca un singur meci, poate era altceva. Cupa a fost tot timpul un obiectiv pentru noi, este clar că vrem să o câștigăm. Este obiectivul principal acum”, a spus Sorin Cârțu, pentru Digi Sport.
De partea cealaltă, Flavius Stoican, antrenor al celor de la Viitorul, a spus: „Vreau să facem o minune și să ne calificăm în finală! Am mai trecut în fazele anterioare de echipe de Liga 1, de FC Argeș și Mediaș, așa că am văzut că se poate. Facem totul ca să jucăm finala. Asta le-am insuflat și jucătorilor: să își propună țeluri mărețe. Nu aveam vreo favorită! Nu mai contează că jucăm cu Universitatea Craiova, chiar dacă e cea mai bună dintre toate echipele calificate, nu mai contează că se joacă turul la ei. Pentru noi, toate cele trei adversare erau dificile și oricare dintre ele s-ar fi bucurat dacă ar fi jucat cu noi, fiindcă noi suntem echipa de eșalon inferior. Cert e că Universitatea nu va avea joc ușor”.
Prima manșă a semifinalelor Cupei României se va juca în perioada 13 – 15 aprilie, iar returul va avea loc în perioada 11 – 13 mai 2021. Cele două formații care se vor impune în această fază vor juca finala pe 22 mai.
Programul Cupei României:
13-15 aprilie: Semifinalele Cupei României, meciurile tur
11-13 mai: Semifinalele Cupei României, meciurile retur
22 mai: Finala Cupei României

Politica