luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Comparație între Bergodi, Papură și Ouzounidis din inima vestiarului!

Unul dintre liderii echipei a spus de ce are nevoie antrenorul grec pentru a reuși în Bănie

Bogdan Vătăjelu, unul dintre cei mai vechi jucători din lotul CSU, a făcut o comparație între antrenorii care s-au succedat în acest sezon competițional pe banca tehnică a oltenilor. El consideră că Ouzounidis are nevoie de noroc pentru a izbuti să aducă titlul în Bănie.
„Fiecare antrenor vine cu regulile lui, cu strategia lui, cu atmosfera lui, am apucat să vedem cât de cât ce vrea de la noi, am avut azi şi o discuţie mai îndelungată cu fundaşii şi ne-a explicat ce vrea de la noi. O să constataţi ce vom juca şi veţi trage concluziile. Nu cred că a fost crispare înainte, dar în fotbal ai şi puţin noroc. Cu domnul Bergodi, jocul nu era extraordinar, dar am câştigat şapte meciuri la rând în play-off. Sper că noul antrenor va veni cu cunoştinţe, să avem repere, dar cred că este nevoie şi de şansă.
Cu Cornel Papură ne-a lipsit şi şansa, ţinând cont că am avut multe ocazii, dar nu le-am fructificat. Acea perioadă în care nu am câştigat ne-a făcut să înţelegem nişte lucruri. Cred că vom face treabă bună în continuare, ne înţelegem în toate limbile posibile cu noul staff, dar important este să înţelegem limba fotbalului. Sunt antrenamente mai intense, dar cu mingea. Multe lucruri nu se pot face, deoarece se joacă o dată la trei zile”, a spus apărătorul celor de la CSU.
De partea cealaltă, antrenorul grec a avut numai cuvinte de laudă cu privire la jucători și la infrastructura clubului patronat de Rotaru.
„Nu mă aşteptam să ajung în România, dar ca antrenor nu ştii unde ajungi, trebuie să fii pregătit să te duci oriunde ţi se oferă un job. Este bine pentru mine, fiindcă îmi place să cunosc lucruri noi, stiluri diferite. Ce am văzut în România este un stil diferit total faţă de Grecia şi trebuie să mă adaptez stilului de aici. Am găsit ce am aşteptat, o echipă bună, cu jucători buni, organizare bună, jucătorii dornici să obţină mai mult, să ne îndeplinim obiectivele. Eu sunt mulţumit de ei, sper că şi ei de mine”, a spus Ouzounidis.

spot_img
spot_img

Politica