sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Conflict între doi olteni, încheiat cu acte grave de violență

Un bărbat de 46 de ani din comuna olteană Iancu Jianu a ajuns de urgență la spital, după ce s-a certat cu un consătean, care l-a înjunghiat în spate cu un cuțit de bucătărie.

Conflictul a izbucnit spontan, iar unul dintre localnici s-a enervat atât de tare, încât a apelat la violentă. Inculpatul, în vârstă de 36 de ani, i-a aplicat mai multe lovituri de cuţit vecinului său, iar în afară de acestea, a lovit victima şi cu pumnii şi picioarele, notează evenimentdeolt.ro.

Evenimentul s-a petrecut în noaptea de 3 spre 4 februarie, în jurul orei 03:00, chiar în domiciliul agresorului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Persoana vătămată se afla în domiciliul inculpatului, unde au mâncat şi au băut împreună, împrejurare în care între aceştia a apărut un incident spontan, în urma căruia inculpatul i-a aplicat lovituri cu pumnii şi picioarele în zona feţei şi a corpului, după care l-a înjunghiat cu un cuţit de bucătărie în zona spatelui, a toracelui, provocându-i multiple leziuni care i-au pus în primejdie viaţa. Victima necesită pentru vindecare 50 – 60 de zile de îngrijiri medicale”, a precizat Anca Anuţa, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

În urma evenimentului, victima a fost transportată la spital pentru efectuarea de investigaţii medicale amănunţite.

La sfârșitul săptămânii trecute, magistrații Tribunalului Olt au dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a bărbatului de 36 de ani. În prezent, acesta se află încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

Politica