duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Stângă îi face statuie angajatorului Mititelu!

Antrenorul FCU Craiova l-a vizitat pe Mititelu la închisoare și s-a arătat luminat după întrevedere

La RadioSport1, Ovidiu Stângă a povestit întâlnirea cu Adrian Mititelu: „Am fost la închisoare la Adrian Mititelu! S-a transformat, efectiv, prin felul în care vede fotbalul acum. Am vorbit direct cu dumnealui, faţă în faţă. Am avut o întâlnire, la închisoare.
Pe această cale vreau să îi anunţ pe toţi suporterii, pe toți cei care erau curioşi, că este foarte pozitiv. Arată foarte, foarte bine Adrian Mititelu. M-am bucurat când l-am văzut aşa de pozitiv.
I-am şi spus că la club este mult, mult mai bine decât mă aşteptam. Totul pleacă de la cel care conduce echipa, de la patronul Mititelu. Am rămas surprins cât s-a dezvoltat clubul cu Mititelu. Îl ştiam, am lucrat cu el, dar acum modul cum a pus informaţia acumulată în slujba echipei, sunt uluit.
I-am şi spus asta. Mă bucur ca şi-a dat seama că micile detalii contează cel mai mult în fotbal. A investit în tineri şi a adus lângă ei jucători experimentaţi. A făcut un grup excelent, el, Mititelu. Ce realizează el la Craiova nu cred că există în toată România! Adrian o să facă o bază de pregătire cum nu este niciuna în România. Deja se lucrează la acest proiect.
Dacă am avut nevoie de ac de seringă, l-am avut în secunda următoare. Sau autocar la 5:00 dimineaţa, imediat s-a rezolvat. Organizare excelentă şi, mai ales financiar, să ai totul la dispoziţie. E totul uşor de realizat cu banii investiţi de Mititelu în club. Nu poţi să ceri jucătorilor fără să le dai. Dar dacă le dai totul, ei trebuie să ofere maximum în fiecare meci”.
FCU Craiova va disputa mâine următorul joc test din perioada de pregătire, contra celor de la CSM Reșița.

Politica