vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Primul transfer realizat de CSU Craiova în această iarnă!

Unul dintre cei trei jucători anunțați de Mihai Rotaru este ca și acontat de gruparea din Bănie.

În cadrul conferinței de presă din această după-amiază, premergătoare meciului cu Dinamo București, interimarul Dragoș Bon a anunțat că Matteo Fedele, mijlocașul care a mai prestat la Craiova în sezonul 2018-2019, când a fost împrumutat de la Foggia, va reveni la gruparea alb-albastră.
Bon a spus: „Din ce ştiu, Matteo Fedele ni se va alătura, e un jucător pe care îl cunosc, când a fost la Craiova s-a pregătit şi sub comanda mea la echipa a doua, este un jucător bun, de mare calitate, care ne va ajuta. Este bine că ne întărim lotul, sper să mai vină jucători de valoare”.
Despre partida cu Dinamo, antrenorul oltenilor a spus: „Ne aflăm în faţa unui meci special, se cunoaşte foarte bine rivalitatea dintre Universitatea Craiova şi Dinamo. Îmi doresc să facem un joc foarte bun, să-i dominăm din toate punctele de vedere şi să luăm cele trei puncte. Sper să reuşim să-i facem fericiţi pe suporterii noştri. Ştiu sigur că ei se hrănesc din victoriile împotriva lui Dinamo. Aşteptaţi-vă să fim o echipă ofensivă. Sută la sută consider că meciurile cu Dinamo sunt derbi”.

Politica