luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Bucată de tencuială, desprinsă din pasajul subteran din centrul Craiovei

O bucată de tencuială din pasajul subteran din centrul Craiovei s-a desprins, iar o persoană a fotografiat problema și a postat-o pe un grup de Facebook.

„O bucată de beton desprinsă din pasaj stă să cadă la ieșirea din pasajul subteran din centru pe sensul de mers dinspre casa studenților spre KFC, poate văd și autoritățile înainte să cadă pe mașina cuiva. Ora 12:00”, se arată în postarea de pe Facebook.
Reprezentanții Primăriei Craiova spun că bucata de tencuială desprinsă nu reprezintă un pericol pentru participanții la trafic și că problema va fi remediată de angajații RAADPFL.

„Este vorba despre o bucată de tencuială desprinsă din cauza vibrațiilor provocate de traficul mașinilor și a variațiilor de temperatură. Nu afectează structura de rezistență a pasajului și nu constituie niciun pericol pentru cei care tranzitează zona. Angajații RAADPFL au întreprins deja primele măsuri pentru a îndepărta bucata de tencuială desprinsă, iar problema va fi remediată în cel mai scurt timp posibil, când vor permite condițiile meteo, conform reglementărilor în vigoare”, au spus reprezentanții Primăriei Craiova pentru Jurnalul Olteniei.

Policlinica Buna Vestire Craiova


Sursă foto: INFO TRAFIC CRAIOVA ȘI DOLJ/ Facebook

spot_img
spot_img

Politica