vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pandurii și-au schimbat adversarii din amicale

Echipa de fotbal Pandurii Târgu Jiu a fost nevoită să-și modifice planurile în această iarnă. Cantonamentul de la Timișoara îi pune pe gorjeni în situația de a evolua împotriva formațiilor din zonă.
„Programul meciurilor amicale programate în perioada pregătirii de iarnă a suferit modificări după ce echipa a plecat în cantonamentul de la Timişoara. Dintre cele patru meciuri programate iniţial pentru această perioadă, Pandurii Târgu Jiu va mai disputa doar un joc, cel cu CS Hunedoara, restul adversarilor fiind schimbaţi cu echipe din zona Timişoarei, acolo unde Pandurii Târgu Jiu efectuează un stagiu de pregătire centralizată, în perioada 22 ianuarie – 5 februarie”, a fost comunicatul clubului gorjean.
Antrenorul Călin Cojocaru a anunţat că, pe lângă jocul amical pe care Pandurii îl va susţine cu CS Hunedoara, programat sâmbătă, 30 ianuarie, Pandurii mai are programate în această perioadă şi jocurile cu CSC Dumbrăviţa, programat miercuri 27 ianuarie, cu ASU Poli Timişoara, programat miercuri 3 februarie şi cu Ripensia Timişoara, care ar urma să se dispute la finalul acestei perioade de pregătire, vineri, 5 februarie.
„Programul mai poate suferi modificări în funcţie de starea vremii sau a terenurilor pe care se vor disputa aceste jocuri amicale”, au mai transmis reprezentanții clubului.
Lotul echipei Pandurii Târgu Jiu a ajuns vineri în cantonamentul de la Timişoara şi a început seria de antrenamente din programul de pregătire centralizată.
Program meciuri amicale, cantonament Timişoara:
– CSC Dumbrăviţa – Pandurii Târgu Jiu: Miercuri 27 ianuarie
– Pandurii Târgu Jiu – CS Hunedoara: Sâmbătă 30 ianuarie
– ASU Poli Timişoara – Pandurii Târgu Jiu: Miercuri 3 februarie
– Ripensia Timişoara – Pandurii Târgu Jiu: Vineri 5 februarie.

Politica