sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Meci crucial pentru olteni! Papură va trebui să improvizeze în defensivă!

ocul cu Viitorul Constanța se anunță de totul sau nimic pentru alb-albaștri, dacă vor să continue cursa de urmărire a FCSB și CFR Cluj

CSU Craiova a obținut doar 3 puncte din 12 posibile în ultimele 4 meciuri și a marcat o singură dată. Dacă mai țintesc titlul de campioni, juveții trebuie să pună cât mai repede capăt formei proaste prin care trec și să lege victoriile, așa cum s-a întâmplat pe vremea lui Bergodi. Totuși, veștile nu sunt cele mai bune înaintea duelului cu Viitorul, programat sâmbătă. Papură va trebui să încropească primul 11 fără Mihai Bălașa, suspendat pentru cumul de galbene, și Vladimir Screciu, care ispășește a doua etapă de suspendare după ce a fost eliminat cu Sepsi. Cum Acka a căzut în dizgrație, Papp va face pereche cu ex-rapidistul Marius Constantin în centrul liniei defensive. La mijloc, locul lui Screciu va fi luat fie de Mateiu, titular în ultimul joc, fie de Ovidiu Bic, care a ieșit din izolare, după ce a fost detectat cu Covid 19.
La conferința de presă dinaintea meciului, Papură a spus: „Este dificil la Craiova, pentru că atunci când poate meciul nu este reușit, depinde foarte mult de reacția fanilor. Depinde de reacție. Pot să te ajute sau pot să fie ostili și lucrurile să nu meargă așa cum ne dorim toți pentru Universitatea Craiova”.
Antrenorul CSU spune că echipa nu s-a bătut niciodată la campionat cu șanse reale: „Sunt obișnuit cu criticile. Ne-am calificat două tururi preliminare în cupele europene. Am fost criticat. Am făcut puncte pentru lupta la campionat, tot am fost criticat. Am venit într-un meci destul de dificil. Dacă nu câștigam cu Mediaș, riscam să pierdem play-off-ul. Ne-am calificat și ne-am bătut la titlu. Nu mă surprind, în continuare, criticile, mai ales când rezultatele nu sunt așa cum ne-am dorit. Astea sunt lucrurile reale, așa s-a întâmplat. Nu cred că imparțialitatea celor care critică este reală. Fiecare are părerea lui. Niciodată nu ne-am bătut la campionat cu șanse reale. Atunci ieșeam liniștiți campioni, dacă se menținea media de puncte. Sunt 23 de meciuri de disputat, se pot întâmpla multe. Scriptic, și Argeș poate, faptic, mai greu. Să vedem ce realizăm din punct de vedere al transferurilor”.

Politica