joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ori Nistor, ori antrenorul!

Ieșirea nervoasă a jucătorului adus de la Dinamo ar putea cântări decisiv în privința continuității în alb-albastru

Lipsa rezultatelor a acutizat tensiunile din sânul lotului alb-albastru, dar și dintre jucători și antrenori. Când a fost înlocuit, la meciul de la Giurgiu, Dan Nistor a avut o reacție virulentă la adresa băncii tehnice, fiind vizibil deranjat de decizia antrenorului.
Patronul echipei este intransigent atunci când e vorba de acte de indisciplină. Cum Mateiu a fost ocolit multă vreme la alcătuirea primului 11, indiferent dacă la cârma echipei s-a aflat Pițurcă, Bergodi ori Papură, e de bănuit că optarul oltenilor, cel supranumit de Rotaru Totti din Bănie a călcat strâmb.
Nistor nu s-ar afla la primul conflict cu banca tehnică. Inclusiv Dan Petrescu s-a confruntat cu temperamentul puternic al mijlocașului, în 2017, la CFR Cluj.
„Un jucător de fotbal profesionist, dacă are o problemă, trebuie să o rezolve în interiorul clubului, nu cu presa, nu cu prietenii. El ştie unde e vestiarul meu, unde mă dezbrac, unde stau toată ziua, era acolo şi venea, pentru că sunt deschis să vorbesc cu toţi jucătorii. Din ce am citit în ziare, el ar fi răbufnit la adresa mea! La adresa mea ca antrenor n-a răbufnit niciun jucător şi am antrenat jucători cu nume în fotbalul mondial. N-am avut jucători care au venit să răbufnească, e clar că toţi antrenorii din lume au jucători nefericiţi, pe cei care nu joacă”, spunea Dan Petrescu la acea vreme despre situația lui Dan Nistor.

Politica