sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Scandal în trafic, în Craiova

Un șofer din Craiova a fost lovit de un altul, în urma unei șicanări în trafic. Furios, agresorul a uitat să tragă frâna de mână când a coborât din mașină. Autoturismul s-a pus în mișcare și a lovit un semafor. Totul s-a petrecut în centrul orașului.

„În această seară, polițiști din cadrul Secției 1 Politie Craiova au fost sesizați de un bărbat de 44 de ani cu privire la faptul că a fost agresat fizic în urma unei șicanări în trafic.
În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că pe strada A.I. Cuza, din Craiova, a avut loc o șicanare în trafic între bărbatul de 44 de ani și un alt bărbat de 40 de ani, din localitate.
Cel din urmă a pătruns pe contrasensul străzii AI Cuza și a coborât din autoturism pe care l-a lăsat neasigurat cu frana de mână. Autoturismul s-a pus în mișcare lovind un semafor electric amplasat pe strada respectivă.
Totodată, bărbatul l-ar fi lovit în zona feței pe bărbatul de 44 de ani, care nu a necesitat acordarea de îngrijiri medicale.
La fața locului s-au deplasat și polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova care au aplicat bărbatului de 40 de ani 2 sancțiuni contravenționale conform ROUG 192/2002, în valoare de 2175 de lei, eliberând totodată autorizație de reparație”, arată IPJ Dolj.
Polițiștii Secției 1 Poliție Craiova i-au întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violențe, urmând că la finalizarea cercetărilor dosarul penal sa fie înaintat unității de parchet competente cu propunerile corespunzătoare.

Politica