sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Garda de Mediu, în control la Strehaia, la toți cei care dezmembrează mașini

Localnicii din Strehaia, județul Mehedinți, care se ocupă cu afacerile de dezmembrare de autoturisme au fost vizitați ieri de către comisarii de la  Garda de Mediu Mehedinți.
Comisarii de la Mediu au luat la puricat activitatea multor strehăieni pe ale căror terenuri se desfășoară activități ilegale de dezmembrare și ardere a componentelor auto. Unii dintre cei vizați, care desfășoară activități de dezmembrare și ardere a componentelor auto, nu au documente pentru niciun fel de activitate.
„Am descins, în această dimineață, în localitatea Strehaia, în două locații. Avem suspiciuni că normele de mediu nu sunt respectate. Nu dețin documente, decât pentru o activitate minoră, dar se desfășoară activități de dezmembrare. Vom vedea, cu exactitate, ce documente au. Cu siguranță, vor fi sancționați. Riscă amenzi de la 30 de mii, la 60 de mii de lei. Toate resturile din dezmembrări: plastic, cauciucuri, cabluri, sunt arse aici, pe terenul acesta. Se vede clar. Sunt arderi ilegale. În acest moment, nu sunt documente pentru niciun fel de activitate, nici măcar act de proprietate pe teren nu dețin. Au aici cântarul pe care îl folosesc. Aici este proprietate privată, însă nu a celor care derulează activitatea. În activitatea de dezmembrări, nu există ardere”, a declarat ieri Cătălin Tutilescu, comisar-șef al Gărzii de Mediu Mehedinți. 

Politica