vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Balș. Un bărbat a furat o mașină, lăsată pornită în fața unui supermarket

O șoferiță din Balș nu și-a mai găsit mașina, pe care o lăsase pornită pentru puțin timp în fața unui supermarket. Aceasta a fost furată de un bărbat, care în doar 15 minute a fost prins și reținut de polițiști.

Evenimentul a avut loc marți seara la un supermarket din Balș. Politița a fost anunțată de îndată, când femeia și-a dat seama că mașina a fost, cel mai probabil, furată, scrie gazetanoua.ro.

Oamenii legii s-au mobilizat rapid, astfel că la aproximativ 15 minute de la sesizare, polițiștii Serviciului Rutier au depistat în trafic, pe Drumul Național 65, în localitatea Găneasa, autoturismul reclamat. Polițiștii au imobilizat conducătorul auto, bănuit că ar fi sustras autoturismul din parcare. Vinovatul, un bărbat, în vârstă de 30 de ani din localitate, nici măcar nu deține un permis de conducere.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Polițiștii din cadrul Poliției orașului Balș au reținut bărbatul pentru 24 de ore. Acesta se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt. În cursul acestei zilei, bărbatul va fi prezentat unității de parchet competente, cu propuneri legale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

foto gazetanoua.ro

Andreea TIGOIANU

Politica