joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

A fost reținut agresorul implicat în bătaia de la Brastavățu

Un conflict sângeros a avut loc în data de 3 ianuarie, pe terasa unui bar din comuna olteană Brastavățu. În urma acestuia, un bărbat a fost bătut crunt cu o rangă de fier. În urma anchetei efectuate de politiști, a fost reținut agresorul din acea seară.

În cursul zilei de miercuri, bărbatul de 43 de ani găsit vinovat, a fost dus la sediul poliţiei pentru a fi audiat de procurorul de caz, scrie olt-alert.ro.

Întreaga scenă s-a petrecut pe terasa unui bar din comuna Brastavățu, conflictul soldându-se cu rănirea gravă a unui dintre bărbații implicați. Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Caracal, ulterior la Spitalul Județean de Urgență Slatina, iar apoi la SCJU Craiova, unde a fost internat timp de două săptămâni.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„În fapt, s-a reţinut că în seara zilei de 03.01.2021, în jurul orei 21:00, inculpatul împreună cu alte 2 persoane, pe fondul unui conflict anterior, s-au deplasat la un bar din apropierea locuinţei, împrejurare în care au agresat-o pe victima R.S., (un bărbat în vârstă de 39 de ani din localitatea Scorniceşti jud. Olt), cu obiecte contondente, precum şi cu pumnii şi picioarele, lovind-o peste tot corpul dar, în special, în zona capului, lovituri în urma cărora victima a suferit leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare 60 – 70 de zile de îngrijiri medicale, cu punerea în primejdie a vieţii. Pentru încadrarea juridică în infracţiunea de tentativă la omor, s-a avut în vedere zona vitală vizată de către inculpat, respectiv zona capului, obiectul vulnerant folosit, respectiv rangă/levier metalic, precum şi concluziile preliminarii eliberate la data de 19.01.2021 de către SJML Olt din care rezultă că victima a prezentat leziuni traumatice care s-au putut produce prin lovire repetată cu corpuri dure, cel puţin unul de formă alungită, care au necesitat pentru vindecare 60 – 70 zile de îngrijiri medicale, cu precizarea că leziunile traumatice suferite au pus în primejdie viaţa victimei”, se arată într-un comunicat al Parchetului Olt.

Astfel, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au dispus reţinerea pentru 24 de ore a agresorului, un bărbat de 44 de ani din comuna Brastavățu. Acesta este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor, urmând ca procurorii să formuleze propunere de arestare preventivă.

foto olt-alert.ro

Andreea TIGOIANU

Politica