Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Tânăr din Râmnicu Vâlcea, bătut crunt de un adolescent cu 10 ani mai mic

Publicat

pe

Un băiat în vârstă de 16 ani a ajuns pe mâna poliției, după ce a bătut crunt un tânăr, în Râmnicu Vâlcea. Incidentul a avut loc în noaptea de Revelion, pe strada Ostroveni, când cei doi se întorceau de la petrecere.

Potrivit gazetavalceana.ro, nimeni nu a sunat la 112 să anunţe incidentul, ci victima s-a dus la Poliţia Municipiului Râmnicu Vâlcea şi a depus o plângere după ce şi-a scos certificat medico-legal în care se specifica foarte clar că omul are nevoie, pentru început, de 70 de zile de îngrijiri medicale. Bărbatul de 26 de ani a suferit multiple fracturi şi echimoze, fiind practic desfigurat.

Adolescentul a fost prezentat instanţei de judecată la finele săptămânii trecute, cu propunerea de arestare preventivă, fiind trimis după gratii pentru următoarele 30 de zile.

„În baza art. 225, 226 C. proc. pen., art. 202 C. proc. pen., art. 243 C. proc. pen., art. 223 alin. (2) C. proc. pen.; Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea. Dispune arestarea preventivă, pe o durată de 30 de zile, începând cu 14 ianuarie 2021 până la 12 februarie 2021, inclusiv, a inculpatului minor S.C., pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, prevăzută de art. 193 alin. (2) C. pen., cu aplicarea art. 113 alin. (3) C. pen. În baza art. 230 Cod procedură penală, dispune emiterea mandatului de arestare preventivă a inculpatului menţionat. Respinge cererea de luare a unei alte măsuri preventive, formulată de inculpat, prin apărător. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 14 ianuarie 2021, ora 11.50” – se arată în minuta instanţei.

Continue Reading