sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Localități oltene, fără curent electric din cauza condițiilor meteo nefavorabile

Precipitațiile sub formă de lapoviță și ninsoare, anunțate în județul Olt, au lăsat fără energie electrică mai multe localități. Pe parcursul acestei zile, au fost declarate diferite deranjamente, înregistrate în localități precum Movileni, Șerbănești, Crâmpoia, Bălteni, Făgețelu, Icoana, Valea Mare, comuna Priseaca – sat Buicești, Poboru, Spineni, Potcoava, Mihăești, Dăneasa și Radomirești.

Echipele operative au intervenit cât de repede au putut, pentru remedierea problemelor de alimentare cu energie electrică semnalate, potrivi olt-alert.ro.

De asemenea, au fost raportate deranjamente și la nivelul județelor Argeş, Dolj, Gorj, Mehedinţi, Teleorman şi Vâlcea, unde 127 de echipe operative ale Distribuţie Oltenia şi ale prestatorilor externi se află în teren pentru a le remedia.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În ultimele 24 de ore, deficiențele privind alimentarea cu energie electrică, atât în Olt, cât și în alte zone din teritoriu, au fost cauzate în special de intensitatea vântului și zăpada depusă pe conductoarele liniilor electrice. Stratul de zăpadă depus pe liniile de curent a condus astfel la ruperea acestora și a izolatoarelor de susținere. Se anunță în continuare precipitaţii însemnate cantitativ, deci posibilitatea apariției altor probleme legate de alimentarea cu energie electrică nu este exclusă.

foto: olt-alert.ro

Andreea TIGOIANU

Politica