Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Localități oltene, fără curent electric din cauza condițiilor meteo nefavorabile

Publicat

pe

Precipitațiile sub formă de lapoviță și ninsoare, anunțate în județul Olt, au lăsat fără energie electrică mai multe localități. Pe parcursul acestei zile, au fost declarate diferite deranjamente, înregistrate în localități precum Movileni, Șerbănești, Crâmpoia, Bălteni, Făgețelu, Icoana, Valea Mare, comuna Priseaca – sat Buicești, Poboru, Spineni, Potcoava, Mihăești, Dăneasa și Radomirești.

Echipele operative au intervenit cât de repede au putut, pentru remedierea problemelor de alimentare cu energie electrică semnalate, potrivi olt-alert.ro.

De asemenea, au fost raportate deranjamente și la nivelul județelor Argeş, Dolj, Gorj, Mehedinţi, Teleorman şi Vâlcea, unde 127 de echipe operative ale Distribuţie Oltenia şi ale prestatorilor externi se află în teren pentru a le remedia.

În ultimele 24 de ore, deficiențele privind alimentarea cu energie electrică, atât în Olt, cât și în alte zone din teritoriu, au fost cauzate în special de intensitatea vântului și zăpada depusă pe conductoarele liniilor electrice. Stratul de zăpadă depus pe liniile de curent a condus astfel la ruperea acestora și a izolatoarelor de susținere. Se anunță în continuare precipitaţii însemnate cantitativ, deci posibilitatea apariției altor probleme legate de alimentarea cu energie electrică nu este exclusă.

foto: olt-alert.ro

Andreea TIGOIANU

Continue Reading
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.