vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Turişti, amendați pentru nepurtarea măştii de protecţie în Sinaia

Jandarmii prahoveni au aplicat, sâmbătă, amenzi de 3.000 de lei pentru nepurtarea măştii de protecţie unora dintre turiştii care intenţionau să urce pe pârtiile de altitudine din Sinaia.


Potrivit Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Prahova, la Sinaia au acţionat 20 de jandarmi, astfel încât instalaţiile de transport pe cablu să poată fi folosite în siguranţă. Au fostaplicate şase amenzi în valoare de câte 500 de lei pentru nepurtarea măştii de protecţie.

Peste 5.000 de turişti au urcat pe pârtiile din golul alpin, autorităţile locale cerând suplimentarea efectivelor de jandarmi pentru a se asigura respectarea măsurilor impuse în contextul pandemic, scrie Agerpres.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În aceste condiţii, la staţiile de îmbarcare de la instalaţiile de transport pe cablu s-au format cozi imense, iar turiştii au aşteptat în anumite zone chiar şi aproape două ore pentru a urca pe munte.

Pe pagina de Facebook a Gondolei Sinaia, turiştii au postat poze în care se poate observa cum sute de persoane stau la cozi la staţiile de îmbarcare ale instalaţiilor pe cablu.

foto: Facebook

Politica