vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 3 ianuarie 2021. Gemenii aşteaptă nişte cunoştinţe vechi în vizită

Berbec

Berbecii se pot aştepta la veşti surpriză, unele dintre ele poate nu tocmai plăcute. Trebuie să vă păstraţi calmul în caz de ceva şi să gestionaţi situaţia raţional. Se pot isca anumite certuri dacă nu apelaţi la argumente logice şi vă lăsaţi pradă emoţiilor şi impulsurilor de moment. Odată cu începerea anului, vă gândiţi serios să nu faceţi curăţenie doar în dulap, ci şi în rândul celor pe care îi consideraţi prieteni.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Taurii sunt presaţi de gândul că trebuie să se întoarcă la birou şi au o stare uşoară de anxietate, deoarece şi-au amintit că au o mulţime de proiecte pe care nu au apucat să le mai termine înainte de sărbători. Nu trebuie să disperaţi! Mai aveţi încă o zi de relaxare, în care puteţi face planuri şi activităţi care vă bucură sufletul. Aveţi tot timpul din lume să vă gândiţi apoi şi la muncă.

Gemeni

Gemenii aşteaptă nişte cunoştinţe vechi în vizită. O să vă bucuraţi de toate veştile pe care o să le aflaţi. Nativii au o perioadă foarte bună din punct de vedere social, simt că le este mult mai uşor să comunice, chiar şi cu persoanele străine. Profitaţi de acest aspect favorabil, de lipsa de timiditate, pentru a ieşi în evidenţă. Astrele au creat conjunctura perfectă pentru a fi în centrul atenţiei.

Rac

Racii par să treacă prin schimbări pe toate planurile şi sunt decişi să ţină şi mai strâns frâiele propriei existenţe. Doriţi cu ardoare să evoluaţi atât profesional, cât şi spiritual şi tocmai din acest motiv sunteţi convins că trebuie să luaţi şi decizii radicale. Trebuie să vă concentraţi mai mult pe ce aveţi de făcut, decât pe ieşitul în oraş. O să vedeţi că tot efortul va da rezultate mai repede decât credeţi.

Leu

Leii sunt hotărâți să intre în noul an cu o atitudine pozitivă și cu zâmbetul pe buze. Sunteți liniștiți, acasă, alături de cei dragi și vă bucurați de vremea frumoase cu scurte plimbări. Ați scăpat de gătit în această perioadă, așa că ar fi timpul să recuperați. Nu prea aveți idei, dar noroc că internetul este o sursă inepuizabilă de rețete.

Fecioară

Ar fi cazul să vă mai revizuiți comportamentul la locul de muncă și atitudinea față de colegi. Nu toți vă înțeleg glumele și intențiile și s-ar putea să nu mai fie atât de toleranți când vine vorba de voi. Nu vreți să începeți anul cu tensiune și certuri la job, incidente care v-ar putea atrage și mustrarea superiorilor. Cel mai indicat este să fiți rezervați.

Balanță

Aveți multă energie și creativitate astăzi. Profitați cu brio de ultima zi liberă și v-ați pregătit emoțional pentru prima zi de lucru din noul an. Sunteți hotărâți să străluciți la job, să vă luați revanșa și să arătați tuturor că sunteți de neînlocuit. Nu ar strica să începeți să investiți mai mult în sănătatea voastră și chiar în aspectul fizic.

Scorpion

Vă gândiți să vă înscrieți la niște cursuri sau chiar să faceți pasul și să vă cumpărați abonament și echipament pentru sală. Este și perioada în care sunteți extrem de motivați și profitați de această energie. Vă va prinde bine. Însă, atenție, veți fi tentați să cheltuiți, iar finanțele la început de an sunt destul de modeste. Nu ar strica să vă faceți un plan clar cu privire la cât ați fi dispuși să plătiți.

Săgetător

Obţineţi mai multe detalii despre o persoană întâlnită de curând şi asta vă asigură posibilitatea de a avea mai multă încredere în persoana respectivă. Totul curge în favoarea implicării într-un proiect comun, indiferent că vorbim ca persoana respectivă să devină un partener de afaceri sau un partener de viaţă. Viziunea voastră despre viitor este în mare măsură comună.

Capricorn

Lăsați de o parte proiectele legate de muncă şi să petreacă mai mult timp alături de familie. Aţi muncit prea mult în ultima perioadă şi v-aţi pierdut echilibrul vizavi de viaţa în familie. Este momentul potrivit pentru a recupera timpul pierdut şi a vedea ce au mai făcut rudele apropiate şi cum le-aţi putea ajuta pentru a trece peste anumite obstacole.

Vărsător

Aveţi nevoie să vorbiţi mai liber despre anumite subiecte. Chiar dacă unii oameni se simt copleşiţi de interesul vostru asupra anumitor subiecte, este bine să lămuriţi anumite probleme. În cel mai rău caz veţi ştii toate detaliile despre anumite probleme şi nu veţi mai pierde timp gândindu-vă la situaţii care oricum pot fi evitate foarte uşor şi cu multă încredere.

Peşti

Aveți nevoie de o pauză în care să-şi îndrepte atenţie spre hobby-uri de mult uitate. Ocupaţi-vă mai mult timpul cu activităţi pe care nu le-aţi mai practicat de mult şi care vă asigură o doză mare de plăcere. Vizitaţi un muzeu sau încercaţi-vă norocul pe un site cu îmbrăcăminte deosebită. Nu e musai să aruncaţi cu banii în stânga şi în dreapta. Satisfacţia poate fi asigurată şi cu cheltuieli mai mici.

Politica