vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Jandarmii gorjeni, cu ochii pe turiști în minivacanță

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj a  intensificat misiunile specifice în mod independent cât și în cooperare cu alte instituţii cu atribuții în domeniul ordinii şi siguranţei publice în perioada sărbătorilor.  Scopul jandarmilor este de a preveni şi combate faptele antisociale.

„Concomitent cu misiunile de ordine publică se vor asigura şi măsuri specifice de pază şi protecţie instituţională la toate obiectivele din responsabilitatea jandarmilor gorjeni”, a fost comunicatul Jandarmeriei Gorj.

În această perioadă se vor executa misiuni de patrulare auto sau pedestre în zonele cu aglomerări mari de persoane şi vom fi prezenţi pentru asigurarea climatului de ordine publică şi pentru a interveni în sprijin atunci când este nevoie în zonele de agrement și turistice montane Rânca, Runcu și Tismana.     

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Jandarmii montani recomandă turiştilor care petrec sărbătorile de iarnă în zonele montane Rânca, Runcu sau Tismana să nu se aventureze pe trasee turistice fără a avea un echipament adecvat, să aibă asupra lor un telefon mobil încărcat pentru a anunţa la numărul de urgenţă 112 incidentele referitoare la ordinea publică, să evite locurile aglomerate şi conflictele, să păstreze distanțarea fizică şi să poarte masca de protecție”, sunt recomandările jandarmilor.

Politica