marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Video/Bărbat din Dioști accidentat mortal

Un bărbat de 61 ani, din Dioști, a murit după ce a fost lovit de o mașină, în timp ce mergea pe marginea drumului. Soferul vinovat, un alt bărbat din localitate, s-a răsturnat cu mașina.

„În cursul acestei zile, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe o stradă din comuna Dioşti.
La faţa locului, poliţiştii au identificat un bărbat de 31 de ani, din Dioşti, care s-ar fi răsturnat cu un autoturism pe o stradă din localitate, lovind un pieton şi un stâlp de electricitate, care a fost doborât la pământ.
În urma impactului, pietonul, un bărbat de 62 de ani, din Dioşti, care s-ar fi aflat pe marginea drumului public, a decedat.” – IPJ Dolj.

Potrivit Poliției, șoferul se afla sub influența alcoolului.
„Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând faptul că acesta avea o concentraţie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Cel în cauză a fost transportat la spital pentru prelevarea de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.
Poliţiştii continuă cercetările în acest caz în vederea lămuririi împrejurărilor în care s-a produs accidentul şi a dispunerii măsurilor legale, fiind întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.”- IPJ Dolj

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica