vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Țicleanu știe cine poate antrena CSU Craiova: „Nu poate să lipsească de acolo”

Mihai Rotaru continuă să îi ofere încredere lui Corneliu Papură, antrenorul ce i-a luat locul lui Cristiano Bergodi. După plecarea italianului, mulți credeau că Papi va fi doar o soluție de moment, dar patronul echipei l-a lăsat pe acesta să-i conducă de pe margine pe alb-albaștri chiar și în cele mai importante meciuri.
Partida cu FCSB l-a făcut pe Aurel Țicleanu să vorbească despre cea mai bună soluție de antrenor pentru olteni. Gloria Universității consideră că Emil Săndoi ar fi alegerea ideală pe care Rotaru ar putea-o face.
„Prima repriză cei de la Craiova nu au fost mai prejos, dar în a doua s-au întâmplat niște lucruri. Cred că au vrut să facă pressing prea avansat, au fost prinși sus și tinerii de la FCSB au făcut diferența. Sunt lucruri de pus la punct la Craiova, au luat niște note false, amărăciunea e mare. Sorin Cârțu trebuie să fie director tehnic, Săndoi nu poate să lipsească de acolo. Astăzi, dacă nu faci echipă, poți să ai ce individualități vrei. Săndoi n-o fi bun în Oltenia? E bun doar afară? Aici e problema”, a declarat Aurel Țicleanu, la Digi Sport.

Politica