duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Concertul de Anul Nou al Filarmonicii din Viena poate fi aplaudat LIVE de internauți

 Tradiţionalul Concert de Anul Nou al Filarmonicii din Viena va avea loc, ca de obicei, pe 1 ianuarie 2021, la ora 12.15 (ora României), deşi în faţa unei Săli de Aur fără spectatori. La pupitru se va afla, pentru a şasea oară, maestrul Riccardo Muti.

Pentru prima dată, milioanele de oameni ce urmăresc acest concert în peste 90 de țări din întreaga lume, vor putea reacţiona, în direct, la performanţa artiştilor.

Printr-o colaborare cu Poet Audio din Graz, producător de sisteme de sunet wireless de înaltă calitate, cele două părţi ale concertului vor putea fi aplaudate live.  

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cei care doresc se pot înscrie deja, pe www.mynewyearsconcert.com, pentru a-i putea ovaţiona pe muzicienii Filarmonicii din Viena. Platforma poate fi accesată de pe computer, tabletă sau smartphone.  

Aplauzele vor fi difuzate atât în sala Musikverein, cât şi în transmisiunea în direct a ORF. Sunetul aplauzelor va fi generat de un software special instalat pe şase servere şi va putea fi auzit în cele 20 de boxe amplasate în Sala de Aur, scrie Adevărul.

Mai mult, pot fi încărcate în avans, pe site-ul mynewyearsconcert.com, fotografii prin care spectatorii îşi exprimă entuziasmul pentru concert. O selecţie a acestor imagini, cu informaţii despre localizarea geografică a spectatorilor, va fi prezentată de ORF în timpul aplauzelor LIVE.

spot_img
spot_img

Politica