sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ciocnire la Aeroportul Craiova între FCU și CSU!

Andrei Preda, poreclit Gogoașă, a fost săltat de polițiști în urma incidentului

Rivalitatea CSU – FCU din Bănie a cunoscut duminică un nou episod. Potrivit Prosport.ro, la Aeroportul Craiova, Andrei Preda i-a înjurat pe cei din staff-ul rivalei CSU. Gruparea de primă ligă se pregătea să decoleze spre Arad, pentru meciul cu UTA, în vreme ce Gogoașă pleca în străinătate. Fostul portar al echipei lui Mititelu a fost reținut de polițiști să dea câteva declarații. Martorii la eveniment susțin că Ovidiu Costeșin a încercat să aplaneze conflictul.
Nu este prima dată în ultima perioadă când între cele două tabere sar scântei. Casa și restaurantul președintelui celor de la CSU Craiova a fost vandalizată la mijlocul lunii mai. La finalul lui iulie, o pictură murală care-l reprezenta pe Cârțu a fost distrusă. „Ne asumăm ce s-a întâmplat. Nu suntem de acord cu ceea ce se întâmplă în oraş. Şi noi când am făcut ceva cu Cristi Neamţu ne-a fost şters de oamenii primăriei. Şi noi când am scris Oblemenco şi Cristi Neamţu pe ziduri la fel de frumos ne-au fost şterse de cei de la primărie. Legendele Craiovei aţâţă lumea în oraş: <Noi suntem Craiova!> De aici pleacă toate scandalurile în oraş şi vor fi scandaluri mari”, a declarat la Pro X Andrei Preda, lider al Peluzei Sud.
Din 2021, FCU Craiova și CSU Craiova vor împărți stadionul Ion Oblemenco, fiind de așteptat ca războiul identitar dintre cele două formații să se întețească.

Politica