sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Vâlcea. Bătrân din Brezoi, ucis de flăcările care i-au cuprins casa

Un bărbat în vârstă de 72 de ani și-a pierdut viața într-un indendiu. Casa în care acesta se afla a luat foc. Incidentul a avut loc joi dimineața,  în jurul orei 08.06, în orașul Brezoi, cartierul Vultureasa. Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „General Magheru” al județului Vâlcea au fost solicitați să intervină.

La fața locului au fost trimise două autospeciale de stingere cu apă și spumă. Flăcările mistuiau deja locuința, iar în timpul intervenției, în interiorul locuinței a fost găsită o persoană decedată, carbonizată.

Flăcările s-au întins pe o suprafață de aproximativ 50 de mp. Se pare că victima locuia singură. Incendiul s-a manifestat mocnit și a fost observat foarte târziu de vecini. Bărbatul suferise o comoție cerebrală și avea o mobilitate foarte scăzută.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cercetările preliminare efectuate la fața locului arată că flăcările s-ar fi declanșat în urma producerii unui scurtcircuit la instalație electrică, suprasolicitată de sistemul de încălzire improvizat.

foto: gazetavalceana.ro

spot_img
spot_img

Politica