sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 13 noiembrie 2020. Fecioarele vor ierta persoanele care le-au greșit în trecut

Berbec

Aspectul sănătății este unul stabil și în mod normal ar trebui să va recuperați ușor. Încercați să nu faceți eforturi mari, ci mai degrabă actionati preventiv și bine.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal se gândesc intens la vacanţă. Nu este un lucru rău. Vorbiţi cu cei apropiaţi pentru a pune la punct detaliile unei mici escapade de câteva zile în afara oraşului, poate la munte, într-o zonă retrasă de civilizaţie. O perioadă de timp departe de agitaţia cotidiană vă vor umple cu energie şi vă va încărca bateriile pentru noi aventuri.

Gemeni

Dragostea pluteşte în aer pentru cei aflaţi sub semnul Gemenilor. Fiţi bucuroşi de prezenţa celor dragi în viaţa voastră, evitaţi situaţiile conflictuale şi aveţi răbdare în relaţiile amoroase. Poate fi o perioadă dificilă pentru partenerul vostru, motiv pentru care trebuie să îi fiţi alături, să oferiţi suport emoţional şi sfaturi în caz de nevoie.

Rac

Petreceți timp alături de cei dragi și bucurați-va de prezența lor făcând cateva activități împreună. Condițiile actuale vă stresează cumva, dar încercați să ramați focusati pe lucrurile pozitive.

Leu

Membrii familiei au nevoie de susținerea voastră, iar cu cât timp petreceți mai mult cu aceștia cu atât mai bine vă veți simți. Încercați să lăsăți treburile la serviciu și să nu le luați cu voi acasă.

Fecioara

Vă simțiți mai bine și vă încarcă cu energie pozitivă să luați o gură de aer proaspăt. Oameni noi, evenimente interesante. Poate e momentul să iertați niște oameni care v-au dezamăgit în trecut.

Balanță

Sunteți implicați în mai multe conflicte, însă găsiți înțelepciunea necesară pentru a evita momentele dificile și a face în așa fel încât situația să nu degenereze. Important este să-i faceți pe oameni să privească problemele și punctul vostru de vedere și astfel există posibilitatea de a ajunge la un numitor comun. Încercați să vă cunoașteți cât mai bine partenerii de discuție.

Scorpion

Încercați să rezolvați toate probleme în mod caracteristic, adică strategic și cu răbdare.  Nu vă lăsăți duși de val sau influențați de anumiți oameni cu mai puțînă experiență decât a voastră.

Săgetător

Astăzi e un moment bun pentru a începe să adopți o atitudine serioasă în tot ce ține de viață, alegerile tale și tot ceea ce trebuie să faci pe viitor. Acest lucruri îți va aduce lucruri bune mai ales pentru că te face mai responsabil.

Capricorn

Capricornii sunt foarte eficienți, poate cei mai eficienţi nativi ai zodiacului. Există un dar. Astrele te sfătuiesc să te ferești să iei decizii importante. Atât la serviciu, cât și în viața de cuplu. Ești cu capul în nori și s-ar putea ca, din neatenție, să pierzi din vedere un detaliu care ar putea produce greșeli majore, greu de reparat. Sfârșitul zilei va fi unul foarte romantic, alături de persoana iubită.

Vărsător

Ești foarte comunicativ și ai toate răspunsurile la tine. La locul de muncă este posibil să apară un conflict cu un coleg, iar sfatul astrelor pentru tine este să rămâi calm. Doar așa vei reuși să eviţi o ceartă care poate avea consecințe nefaste, mai ales pentru cariera ta.

Pești

Ziua te va surprinde plăcut pe tot parcursul ei. Vor fi moment când ați putea fi realmente uluiţi de tot ce ți se întâmplă. În plan sentimental, dacă eşti implicat într-o relaţie, astrele te sfătuiesc să fii mai atent cu partenerul de viaţă.

Politica