sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cum s-a acomodat Mititelu la închisoare! „Este bine, își urmează tratamentul!”

Cum a fost atmosfera la FCU Craiova după ce Adrian Mititelu a fost condamnat la închisoare

Adrian Mititelu Jr. a ajuns și la ProSport Live, după ce zilele trecute începuse un tur al studiourilor TV din Capitală. Băiatul lui Mititelu a vorbit despre impactul pe care l-au avut primele zile de pușcărie pentru patronul FCU: „Mama este bine. Familia o să fie puternică, o să depășim această situație. Cu siguranță și tata o să fie bine acolo unde este, o să iasă mai puternic. O să iasă mai puternic și o să depășească această situație. Am vorbit zilnic cu el. Este un șoc în primele zile atunci când ești într-o celulă de 4 metri pătrați. Este bine în acest moment, își urmează tratamentul… este bine. Întotdeauna am fost alături de tatăl meu, am fost aproape de el, de afacerile lui. După ce am terminat-o cu fotbalul am fost alături de el, nu sunt străin de a coordona afacerile și clubul de fotbal”. 
Mititelu Jr a dezvăluit și care a fost atmosfera la echipă după vestea șoc: „Jucătorii au fost puțin debusolați, în primele zile. Însă, am avut eu grijă să le insuflu încrederea necesară și sunt și mai motivați pentru a promova anul acesta. Nu va fi nici o problemă la club, nici din punct de vedere emoțional, nici din punct de vedere financiar. Lucrurile vor merge ca și până acum. Am mare încredere în echipă că poate să obțină promovarea în acest an.
Dacă nu aveam bani, credeți-mă că nu mai continuam. Bugetul clubului pe anul acesta este asigurat, iar, inclusiv pentru anul următor, transferurile vor continua, din banii familiei. Avem cele mai bune condiții la Universitatea Craiova, avem cel mai bun proiect pentru Liga 2. Am toată încrederea că vom promova”.

Politica